Advertisement

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα / Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια τρολάρει Ελένη Μενεγάκη - Το ... : Τεράστια ήταν η έκπληξη για τον νίκο μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν η «βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό του «καλό μεσημεράκι» με τη δίδυμη αδερφή της!

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα / Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια τρολάρει Ελένη Μενεγάκη - Το ... : Τεράστια ήταν η έκπληξη για τον νίκο μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν η «βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό του «καλό μεσημεράκι» με τη δίδυμη αδερφή της!. Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο!

Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Η τηλεοπτική παρτενέρ του νίκου μουτσινά χόρευε ξέφρενα και θέλησε να. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει. Δείτε τη «βάνια» να κάνει το ίδιο στο παρακάτω βίντεο και θα πέσετε κάτω από τα γέλια

Ματίνα Νικολάου: Η Βάνια μετά το "Καλό μεσημεράκι" πήγε ...
Ματίνα Νικολάου: Η Βάνια μετά το "Καλό μεσημεράκι" πήγε ... from www.tlife.gr
Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. #καλο_μεσημερακι⚫ ότι θέλεις για το σπίτι σου θα το βρεις εδώ. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Η τηλεοπτική παρτενέρ του νίκου μουτσινά χόρευε ξέφρενα και θέλησε να. Η «βάνια» για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα στην εκπομπή του νίκου μουτσινά. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός.

Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα.

Ξέχασα ότι φορούσα φούστα, φοράω και καλσόν», είπε χαμογελώντας η βάνια, ενώ ο νίκος μουτσινάς συμπλήρωσε: Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. «τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα! Ένα μικρό reunion της φετινής eurovrision είχε σήμερα ο νίκος μουτσινάς, ο οποίος είδε στο καλό μεσημεράκι όχι μια, όχι δύο αλλά τρείς απο τις κοπέλες που έκαναν θραύση φέτος στον μουσικό διαγωνισμό να συναντιούνται μαζί του στο πλατό. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα στο καλό μεσημεράκι η βάνια εισέβαλε στο πλατό στην έναρξη της εκπομπής, όπου μας παρουσίασε το outfit που επέλεξε και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ξανά χαμό. Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του!

Ότι καλό έφερε η σημερινή ημέρα, αύριο εύχομαι να γίνει καλύτερο! Η εκπομπή του νίκου μουτσινά έριξε αυλαία για καλοκαίρι και από τη νέα σεζόν επιστρέφει δυναμικά, μέσα από τη συχνότητα του σκαι. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα. Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του!

Καλό Μεσημεράκι: Δείτε το νέο τρέιλερ του Νίκου Μουτσινά ...
Καλό Μεσημεράκι: Δείτε το νέο τρέιλερ του Νίκου Μουτσινά ... from mag.sigmalive.com
Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Όλες οι ειδήσεις για καλό μεσημεράκι βάνια στο μεγαλύτερο νεανικό site. #καλο_μεσημερακι⚫ ότι θέλεις για το σπίτι σου θα το βρεις εδώ. Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε!

Κύριος καλο μεσημερακι καλό μεσημεράκι:

Η εκπομπή του νίκου μουτσινά έριξε αυλαία για καλοκαίρι και από τη νέα σεζόν επιστρέφει δυναμικά, μέσα από τη συχνότητα του σκαι. Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34. Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. Το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια τη βάνια! H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην εκπομπή. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν… ο νίκος μουτσινάς έγινε βάνια και η βάνια νίκος μουτσινάς… το κοινό στο πλατό ζητωκραύγαζε και οι τηλεθεατές απόλαυσαν το. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision. Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του!

Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών.

Αποκαλυπτικό ατύχημα για την Ματίνα Νικολάου - Η "Βάνια ...
Αποκαλυπτικό ατύχημα για την Ματίνα Νικολάου - Η "Βάνια ... from www.zappit.gr
Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα. Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια

Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα!

Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34. Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (26/11) σατίρισε το ριάλιτι μοντέλων του star, greece's next top model! Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Ένα μικρό reunion της φετινής eurovrision είχε σήμερα ο νίκος μουτσινάς, ο οποίος είδε στο καλό μεσημεράκι όχι μια, όχι δύο αλλά τρείς απο τις κοπέλες που έκαναν θραύση φέτος στον μουσικό διαγωνισμό να συναντιούνται μαζί του στο πλατό. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Δείτε τη «βάνια» να κάνει το ίδιο στο παρακάτω βίντεο και θα πέσετε κάτω από τα γέλια

H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην καλο μεσημερακι. Ότι καλό έφερε η σημερινή ημέρα, αύριο εύχομαι να γίνει καλύτερο!

Posting Komentar

0 Komentar